Tudatos Vásárlók Egyesülete

Kapcsolat:

Székhely:

Egyesületünk 2002 óta népszerűsíti az etikus, környezetileg és társadalmilag tudatos vásárlást, életmódot. Sokféle szakmai háttérrel rendelkező csapatunk (közgazdász, mérnök, marketinges, szociológus, jogász, geográfus, antropológus, agrármérnök) mindent megtesz, hogy a környezeti és társadalmi szempontok minél nagyobb szerephez jussanak az egyéni döntéshozatalban.

Rendeztünk már kiállítást, rendezvénysorozatot, helyi termékek vásárát, pereltünk tudatosan megtévesztő reklámkampány miatt, tartunk rendkívüli tanórákat, akár szakmabelieknek is, megjelentettünk számtalan kiadványt, könyveket, magazint. Mindemellett tudományos kutatásokat vezetünk, készítettünk interaktív térképet, de segítünk a lelkes elkötelezett tudatos vásárlóknak, gazdálkodóknak összefogni, tapasztalatot cserélni is.

Játékosan vagy kőkemény stratégaként, ésszel és szívvel, de mindenképp az összefogásra építve dolgozunk.

Ha úgy érzed, Te is hozzá tudnál tenni a TVE sikeréhez egyedi képességeiddel, tudásoddal, lépj velünk kapcsolatba! Ha jobban megismernéd eddigi eredményeinket, regisztrálj honlapunkon és olvasd el a közhasznúsági jelentéseket.

Akik már dolgoztak itt