SOS Gyermekfalvak

A gyermekek egészséges fejlődése érdekében őket értő és segítő családokat formálunk. Segítjük a gyermekeket és fiatalokat eredményes életkezdésükben és jövőjük kialakításában. Részt vállalunk közösségeik fejlesztésében.

Minden gyermeknek joga van szeretetben és tiszteletben felnőni. Sajnos azonban sok gyermek elveszíti otthonát haláleset, elhanyagolás, fizikai és érzelmi bántalmazás, vagy a család széthullása következtében.

Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Célunk, hogy gondozásunkban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.  A gyerekek családi házakban nőnek fel, ahol a vér szerinti testvérek együtt maradhatnak.
 

Az SOS Gyermekfalvak politikai és felekezeti elkötelezettségtől mentes civil szervezet, melynek célja az otthonukat vesztett gyermekek nevelése, a veszélyeztetett helyzetű gyerekek és családjaik támogatása, érdekeik képviselete.

Korábbi események

  • Pancs - gasztroplacc SOS Gyermekfalvak

    Adventi sütizés a Pancson! - SOS Gyermekfalvak 6.0

    For English content, please scroll down. ;) Az SOS Gyermekfalvak december 11-én, vasárnap hatodjára nyitja meg különleges családi sütizőjét! A Pancs - gasztroplaccon a helyed, ha a legkülönfélébb, ízletes házi sütemények majszolása közben szívesen...

Angyal u. 1

1094 Budapest 
Angyal utca 1
Telefon+3613013160