Mindset Pszichológiai Szaklap

Kapcsolat:

Székhely:

A Mindset a pszichológia tudományának egy innovatív platformja. Olyan online pszichológiai szaklap, amely közérthetőségével közelebb hozza a pszichológiát minden ember életéhez. A mindennapok pszichológiája mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gazdaságpszichológiai tartalmakra is.

A Mindset azonban jóval többet jelent érdekes cikkek halmazánál. A tudomány terjesztését zászlónkra tűzve szakmai konferenciákat és ismeretterjesztő előadásokat szervezünk a pszichológia iránt érdeklődők számára. Mi azonban nem csak írunk és beszélünk a pszichológiáról, hanem alkalmazzuk is azt.

Emberekkel foglalkozó, jótékonysági szervezetekkel együttműködve igyekszünk egy jó cél érdekében felhasználni a pszichológia tudományát, és kivinni azt a hétköznapi emberek közé. Célunk, hogy a hosszú évek alatt felhalmozott értékes tudás ne vesszen a szaklapok fizetős oldalai közé. A szaktudásunkat kamatoztatva ott segítünk, ahol tudunk.

A Mindset tehát minden, ami igazán szakmaiság, közérthetőség és felelősség. A Mindset a jövő pszichológiai fellegvára.

Korábbi felhívások

  • Anker't Mindset Pszichológiai Szaklap

    Mindset - Jótékonysági PszichoSlam

    Mindset - PszichoSlam // Anker't 2016. 11. 17. PszichoSlam// A pszichológia életünk minden területén jelen van. Ott van a kapcsolatainkban, a viselkedésünkben, a vágyainkban, a félelmeinkben, vagy épp a boldogságunkban. A pszichológia mindenkinek mást...

Akik már dolgoztak itt

Jelenlegi önkéntes lehetőségek