Láthatatlan Tanoda

Hiszünk az együttnevelés gyakorlatában, és hogy minden gyermek ugyanannyit érdemel függetlenül attól, hogy hova született.

Célunk, hogy józsefvárosi gyerekek számára lehetőséget kínáljunk integrált, minőségi oktatásba való bekerüléshez, ezáltal számukra és családjaik számára is a mindenkinek járó szabad iskolaválasztás jogát, valamint a boldoguláshoz nélkülözhetetlen lehetőségek elérését biztosítsuk.

Nap mint nap bizonyítjuk azt, hogy kis segítséggel és bátorítással a hátrányos helyzetű, roma gyerekek is meg tudják állni a helyüket színvonalas iskolai környezetben.

Önkéntes mentoraink ezért egyéni és közösségi foglalkozásokon, tantárgyi felkészítéssel és készségfejlesztéssel, valamint kulturális programok látogatásával segítik a gyerekeket. Ezáltal jó eséllyel tudjuk az iskolakezdést, és a későbbi pályaválasztást is negítvan meghatározó hátrányokat leküzdeni.

  • VIII. kerület Láthatatlan Tanoda

    Önkénteseket keresünk!

    Amennyiben érdekel tevékenységünk, fontosnak tartod az iskolai integrációt és szívesen lennél egy jó hangulatú, lelkes csapat tagja, jelentkezz hozzánk önkéntesnek ezen az e-mail címen: lathatatlantanoda@gmail.com.

Budapest

Budapest