Lámpagyár

Kapcsolat:

Székhely:

A Lámpagyár oldalán különböző önkéntesfelhívások között kereshetsz egyszerűen. Nemcsak helyszín és időpont, de téma és a tevékenység típusa alapján is böngészhetsz a lehetőségek között. Ha megtetszenek, jelentkezhetsz nálunk a felhívásokra és rajtunk keresztül értesülhetsz az azokkal kapcsolatos tudnivalókról.

Továbbá ha úgy érzed, nem jut el hozzád elég információ a civil lehetőségekről az interneten, regisztrációd után mi hírt adunk minden neked tetsző lehetőségről.

A Lámpagyár létrehozásával és működtetésével célunk, hogy az országszerte működő, a közös problémáinkra lelkesítő válaszokat adó társadalmi kezdeményezések - vagyis Lámpások - és a kapcsolódni vágyók közös találkozási pontjává váljon.

Korábbi felhívások

  • Cseppkő u. 74 Lámpagyár

    Falfestés a Cseppkő Gyermekotthonban a Lámpagyár csapattal

    Egy lakrész kifestésére keresünk 8-10 embert, akik a régi, kopott falakat új színekkel dobják fel. A lakrész 6 hálóból, egy amerikai konyhás nappaliból és egy folyosóból áll, a festés 10 ember esetén egy nap alatt befejezhető.A festés körülbelül 10:00 -...
  • Horánszky u. 6 Lámpagyár

    Társadalmi kezdeményezések piaca

    Ha szívesen megismernéd a társadalmi problémákra innovatív válaszokat adó civil szervezeteket, mozgalmakat és társadalmi vállalkozásokat, kapcsolódni szeretnél, önkéntes-lehetőségeket vagy szakmai gyakorlatot keresel - szeretettel várunk a Horánszky utca...

Akik már dolgoztak itt