Heti Betevő

Kapcsolat:

Székhely:

1077 Budapest 
Kis Diófa utca 2

Mutatás a térképen

Rászorulóknak főzünk. Beszállsz?

A Heti betevő csapata a Klauzál téren oszt ételt és italt rászorulóknak, minden vasárnap. Te is csatlakozhatsz - írj a hetibetevoonkentesek@gmail.com címre. 
Szintén minden vasárnap a VIII. kerületi Gólyában is ételosztást tartunk, itt 130 fő kap ételt, rászoruló gyerekek és szüleik. Ha ide szeretnél csatlakozni önkéntes munkával, akkor a hetibetevo8@gmail.com címen tudsz jelentkezni.
Süteményt és gyümölcsöt bejelentkezés nélkül is hozhatsz mindkét helyszínre, minden vasárnap. Nagyon fogunk örülni neki és még aznap ki is osztjuk. A Klauzál téri Kisüzemben (Kisdiófa Dob utca sarka) fél 1 és fél 2 közt, a Gólyában (Bókay János u. 34) 12 és fél 1 közt várunk szeretettel.
Adomány-perselyeinket keressétek a bulinegyed helyein és városszerte.

Info/contact: hetibetevo@gmail.com

Korábbi felhívások

 • Rege út 21 Heti Betevő

  Jégvirág Jótékonysági Futás

  Közösségi Futás és Adománygyűjtés a Heti Betevő részére a Széchenyi-hegyen 4km, 7km és 10 km-es távokon.A Heti Betevő csapata minden vasárnap 400 adag ételt oszt az arra rászorulóknak. A Kárpátok Vándorai Természetjáró Egyesület pedig gondolt egyet és...
 • Kőleves Heti Betevő

  Művészek a Heti Betevőért

  2016. november 20. 16 óra, Kőleves --for english version please scroll down-- A kiállítást megnyitja: Darvasi László, író Jótékonysági adománygyűjtő kiállítást szervezünk, melyen tehetséges alkotók munkáit lehet megtekinteni. 10 napig lehet majd...

Akik már dolgoztak itt

Jelenlegi önkéntes lehetőségek

 • Kisüzem Heti Betevő

  Vasárnapi főzés a Kisüzemben

  Minden vasárnap várunk önkénteseket ételfőzéshez és étel kiosztáshoz a Gólyába és a Kisüzembe. Kérjük, jelentkezzetek emailben, ha csatlakozni szeretnétek!