Formáljuk a Jövőt Alapítvány

Kapcsolat:

Székhely:

Gyöngyöspata 

Mutatás a térképen

Mit, miért és hogyan?
Programunkat azzal a céllal indítottuk, hogy társadalmi egyenlőtlenségek terén segítő tevékenységet végezzünk. Kiemelt célkitűzésünk, hogy a romák integrációjához hozzájáruljunk. A cigánytelepeken élő emberek élete az utóbbi évtizedekben nem javult, sőt, egyre rosszabbodik.
Keressük azokat a lehetőségeket, melyek által közösségépítő és az egyéneket fejlesztő tevékenységeket indíthatunk. Rövid távon külső forrásokat tervezünk igénybe venni a felzárkóztató foglalkozásokhoz. Hosszabb távon azonban önfenntartóvá szeretnénk tenni a tevékenységünket, sőt, még távolabbra tekintve az a tervünk, hogy a roma közösségek önállóan is folytathassák a velünk elindított folyamatokat. A gyerekek részére szakkör vagy tanoda jellegű készségfejlesztő foglalkozásokat tartunk. 

Akik már dolgoztak itt

Jelenlegi önkéntes lehetőségek

  • Formáljuk a Jövőt Alapítvány

    Careamic - Önkéntesfelhívás

    Milyen típusú feladatokat lehet végezni a szervezetben?gyerek fejlesztés,fundraising,fotózás-videózásMilyen lehetőségek vannak önkéntesként bekapcsolódni a szervezet munkájába?eseti önkéntesség,alkalmi segítség,rendszeres önkéntességAz alább felsoroltak...