Budapest Pride

Kapcsolat:

Székhely:

A Budapest Pride egy feminista és anti-rasszista szemlélettel működő leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) szervezet.

Víziónk szerint olyan világot képzelünk el, ahol a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) embereket nem éri rendszerszintű és hétköznapi hátrányos megkülönböztetés nemi identitásuk és/vagy szexuális orientációjuk miatt, ahol teljes az LMBTQ emberek társadalmi elfogadottsága. Ahol a társadalom nem kényszerít a tagjaira normákat és szerepeket azok nemi identitása alapján, senki nem lesz zaklatás és erőszak célpontja, ahol félelem nélkül, szabadon élhetünk. Ahol a sokszínűség érték, az emberek elfogadják magukat és egymást, felismerik az önismeret fontosságát és aktívan tesznek közvetlen környezetük és a társadalom jobbá tételéért.

Korábbi felhívások

  • Auróra Budapest Pride

    Év végi önkéntestalálkozó

    Az év végéhez közeledve szeretnénk meginvitálni titeket idei utolsó önkéntestalálkozónkra. Emlékezzünk vissza együtt a mögöttünk álló igencsak mozgalmas év eseményeire, beszélgessünk, sztorizgassunk, és örüljünk egymásnak! Sőt! Karácsonyra hangolódva...

Akik már dolgoztak itt